iPad Cartooning

  Positieve cartoons getekend op iPad pro.  Al sinds 2001 werk ik als digitale karikaturist.  Met mijn staande ezeltje ben ik mobiel. Maar we kunnen ook samen komen tekenen, als  De Cartoonfabriek. Dan staan we op een vaste plek.

iPad cartoons

Digitale karikaturen getekend op iPad pro.

 

Al sinds 2001 werk ik als digitale karikaturist. Op vele tablets en schermen heb ik cartoons getekend als sneltekenaar. Zoals wacom cintiq, MS Surface en iPad pro.  Digitale karikaturen zijn dan ook erg populair op evenementen en vakbeurzen. Met de digitale karikatuurtekening kun je tenslotte alle kanten op. Bovendien kan iedereen live meegenieten via een groot mee-kijk scherm.

Met mijn staande ezeltje wandel ik mobiel op de locatie. Maar we kunnen ook samen komen tekenen, als  “De Cartoonfabriek”.

Digitale karikatuur mbv template op tablet

Digitale karikatuur

digitale-karikturist

Bezoeker krijgt  cartoon in mapje aan keycord

 

iPad Karikatuur van dame op de Cebit, Germany digitaal getekend . met foto afdruk karikaturist.

 

Het tekenproces kun je live volgen op een groot scherm waar de iPad draadloos mee verbonden is.

 

Template

Met een template teken ik het gezicht op een vooraf getekend lichaampje (of lichaam!).   Bijvoorbeeld dat van een held.  De actie en achtergrond hebben op een ludieke manier iets met jouw bedrijf te maken.  Het resultaat kan van alles zijn. Een email, een fotokaartje, een FB post. Een badge met keycord, een 10 cm grote button, een foto in een lijstje, een A4, of A3  fotoprint. Als digitale karikaturist werk ik alleen of samen met een andere sneltekenaar.

Cartoon kasrikatuur bij feest heineken gemaakt. 2 mensen met veekkels rennen voor hol]and heineken huid

 

Op iPad  tekenen kan in verschillende stijlen: Karikaturaal, positief, als held zelfs, maar  toch gelijkend! Of modieus ten voeten uit (maar toch in 5 minuten)

verschillende tekenstijlen van de karikaturist, op Pad getekende karikatuur, digitaal, Van mensen en gezichten in kleur

karikaturen in verschillende stijlen: grappig, modieus, ten voeten uit, positief, als held,
zwart-wit

Ben je op zoek naar een sneltekenaar op locatie? Ik stuur je vrijblijvend een offerte met de tarieven, prijzen  en beschikbaarheid van de digitale sneltekenaar op locatie.

Vrijblijvende offerte?

Meer info: ipad sneltekenaar

en op de cartoonfabriek.nl

 

Mobiel

Met de kleine standaard wandel ik de zaal rond.  Draadloos ben ik met een fotoprinter en een groot scherm verbonden zodat iedereen kan meegenieten.

*** In 5 minuten klaar ***

Vast plekje

Op een vaste plek

*** De cartoon is in 5 minuten klaar  ***

De Cartoonfabriek

 2 Sneltekenaars, 2 tablets.  De één tekent de lijnen, de tweede tekenaar  geeft kleur.  We staan op een vaste plek.  Het model staat 2 minuten bij de cartoonist en daarna 2 minuten bij de inkleurartiest. Et Voilá!

*** elke 2 minuten een volgende gast  ***

Ipad Cartooning