Radboud’s Creaties

Sinds de coronaperiode heb ik mijzelf vooral bezig gehouden en ontwikkeld als klusjesman. Ik vindt veel werk leuk en interessant, ik zou het liefst alles willen kunnen, maar het liefst werk ik met hout.

In de afgelopen 2 jaar heb ik mijzelf toegelegd op stucwerkzaamheden, loodgieterswerk, laswerk, schilderwerk en elektra.

Maar ook met het leggen van parketvloeren vloeren van bamboe, eiken, pvc en laminaat. En het maken van meubels op maat, deuren, vlonders en schuttingen in hout. En allemaal op maat natuurlijk.

Zolder deurtje van plankjes op maat

Minibiep

In opdracht van de moeder van mijn kinderen heb ik samen met mijn partner Jolanda deze minibiep gebouwd. Hij was bedoeld voor Ria, de oma van mijn zonen. Eigenlijk helemaal van afvalhout. Maar daar zie je helemaal niet van!

Bamboe vloer

Met hulp van Vincent hebben Jolanda en ik bij ons thuis de tegels vervangen voor bamboe. Omdat we vloerverwarming hebben hebben we ervoor gekozen om de vloer te verlijmen. Daarvoor moest de bestaande tegelvloer eerst worden ge√ęgaliseerd.

Halletjes stucen

Er moesten 2 halletjes, boven en beneden en de plafonds worden gestuukt. Ondanks mijn armblessure is de klus geklaard! Met veel hulp van mijn zonen Solin en Elmo, mijn vriendin Jolanda en mijn zussen Helga en Madelon!

Vlonder

In opdracht heb ik deze vlonder in de tuin gebouwd. De vlonder was af toen het al goed donker geworden was. Dus een foto zat er niet meer in. Onderaan de vlonder zoals hij nu is. Hopelijk binnenkort een foto met beter weer.

Dementie Radio-CD Speler

Mijn vader heeft dementie. Hij kan minder en minder. Maar klassieke muziek luisteren doet hij nog steeds graag. Een cd opzetten kann hij niet meer. daarom bedacht en maakte ik een ombouw voor zijn stereo installatie. Zo is er mooi geluid, en maar 4 knoppen.

Zonnepanelen

Zowel op de eerste, als op de 2de verdieping wilden we zonnepanelen.

Hel bovenste dak werd een schans met een ombouw van betonplex. Het onderste werd een oost west opstelling. Onder de panelen hebben we een groen dak aangelegd. En daaronder isolatieoplaten. Een omgekeerd isoleren project dus. 21 Panelen in totaal dus. verdeeld over 2 groepen, leveren genoeg voor ons 2 persoons huishouden inclusief electrische auto.

Huidig project: Tafel van esdoorn, staal en eikenhout

Zelf beschik ik over gereedschap, maar ik heb niet alles dat ik nodig heb. Daarom ben ik blij tegenwoordig ook gebruik te kunnen maken van de moderne houtwerkplaats de Bovenkamer.

Dit project is in wording. Er is een schets. Een maquette, esdoornhout, en we hebben het metaal gelast.