iPad Cartooning

  Positieve cartoons getekend op iPad pro.  Al sinds 2001 werk ik als digitale karikaturist.  Met mijn staande ezeltje ben ik mobiel. Maar we kunnen ook samen komen tekenen, als  De Cartoonfabriek. Dan staan we op een vaste plek.

iPad cartoons

Digitale karikaturen getekend op iPad pro.

 

 

Al sinds 2001 werk ik als digitale karikaturist.   Ik heb dan ook op veel verschillende schermen en tablets cartoons getekend als sneltekenaar. Zoals wacom cintiq, Surface en tenslotte op de iPad pro.  Digitale karikaturen zijn dan ook erg populair op evenementen en vakbeurzen. Met de digitale karikatuurtekening kun je tenslotte alle kanten op. Bovendien kan iedereen live meegenieten via een groot mee-kijk scherm.

Met mijn staande ezeltje wandel ik mobiel op de locatie. Maar we kunnen ook samen komen tekenen, als  “De Cartoonfabriek”.

Digitale karikatuur mbv template op tablet

# Digitale karikatuur #

digitale-karikturist tekent op ipad pro sneltekening Bezoeker krijgt karikatuur in mapje aan key koord

 

Karikatuur wordt met stylus pencil op iPad pro getekend door sneltekenaar van een man met grijs haar


iPad Karikatuur van dame op de Cebit, Germany digitaal getekend . met foto afdruk karikaturist.

 

Het tekenproces kun je live volgen op een groot scherm waar de iPad draadloos mee verbonden is.

 

Template

Met een template teken ik het gezicht op een vooraf getekend lichaampje (of lichaam!).   Bijvoorbeeld dat van een held.  De actie en achtergrond hebben op een ludieke manier iets met jouw bedrijf te maken.  Het resultaat kan van alles zijn.  Niet alleen een email, een fotokaartje, een FB post. Maar ook een badge met keycord, een 10 cm grote button, een foto in een lijstje, een A4, of A3  fotoprint.  Als digitale karikaturist werk ik alleen of samen met een andere sneltekenaar.

Op iPad  tekenen kan in verschillende stijlen: Karikaturaal, positief, als held zelfs, maar  toch gelijkend! Of modieus ten voeten uit (maar toch in 5 minuten)

sneltekenaar tekende deze gekleurde cartoon live op een iPad pro. Er is gebruik gemaakt van een template. Iedereen kon live meekijken op groot scherm. De digitale karikatuur werd geprint en gemaild.

Cartoon karikatuur bij feest heineken gemaakt. 2 mensen rennen bij de olympische spelen.

Ben je op zoek naar een sneltekenaar op locatie? Ik stuur je vrijblijvend een offerte met de tarieven, prijzen  en beschikbaarheid van de digitale sneltekenaar op locatie.

Vrijblijvende offerte?

Meer info: ipad sneltekenaar

en op de cartoonfabriek.nl

 

Mobiel

Met de kleine standaard wandel ik de zaal rond.  Draadloos ben ik met een fotoprinter en een groot scherm verbonden zodat iedereen kan meegenieten.

*** In 5 minuten klaar ***

Vast plekje

Op een vaste plek

*** De cartoon is in 5 minuten klaar  ***

De Cartoonfabriek

 2 Sneltekenaars, 2 tablets.  De één tekent de lijnen, de tweede tekenaar  geeft kleur.  We staan op een vaste plek.  Het model staat 2 minuten bij de cartoonist en daarna 2 minuten bij de inkleurartiest. Et Voilá!

*** elke 2 minuten een volgende gast  ***

Ipad Cartooning