Live Scribe

Live Scribe

Visuele notulen.

Zoek je een sneltekenaar om een live impressie te maken van een vergadering of brainstorm sessie,  met eventueel live cartoons van de deelnemers?

Samen met mijn partner Jolanda Panis maak ik een live scribe op iPad bij het congres of de vergadering.  Wij maken een to-the-point-verbeelding van de sprekers en hun presentatie.

Jolanda luistert, noteert ideeën die de rode draad vormen van het verhaal en doet de regie.  Zo heb ik hoofd en handen vrij om de presentaties live weer te geven in woord en beeld. Het publiek kan het tekenproces direct volgen op groot scherm.

Hieronder het resultaat van de scribe die we gemaakt hebben van de  2,5 uur durende Schroders x-sessions over artificial intelligence in het Bimhuis op 20 november 2018:

 

2 sneltekenaars maken digitale scribe op iPad. De cartoon illustreert live de presentatie

Links op het podium doen Radboud en Jolanda digitaal verslag van de presentatie. Het beeld is live te volgen op het grote scherm rechts.

 

Bij de

 

 


 

 

 

 

 

Bij de Meeting van DLL en Cisco maakten we ook een livescribe.  Door van te voren goed te weten waar het over zou gaan konden we van elke spreker de kernpunten op een leuke manier belichten.

 

Live Scribe van meeting van DLL en Cisco. In cartoon vorm is deze samenwerking uitgebeeld.