Videobellen

Tekenaar maakt cartoons via Zoom, Teams, Skype, of Google Meet.

We kunnen nu ook via Zoom, Teams, Skype, of Google Meet live cartoon tekenen! We maken een comic van de groep, of we illustreren jouw video presentatie met live getekende heldere beelden en teksten.

Cartoon van de sneltekenaars. Zij tekenen op hun iPad pro alle zoom deelnemers. In het zoom window van de tekenaars ziet iedereen live de cartoon getekend worden.
De sneltekenaars tekenen alle zoom deelnemers als cartoon met tekst. In het window van de tekenaars zien de deelnemers live de cartoon getekend worden.

Van elke deelnemer een cartoon+quote

Samen met mijn partner Jolanda teken ik een groeps-cartoon via Videobellen. De leukste quotes worden opgetekend en verschijnen samen met een positieve karikatuur van de deelnemers van de meeting. Vaak met visuele toevoegingen van onderwerpen die tijdens het gesprek naar voren komen.  Via zelf ontwikkelde tekensoftware schrijven en tekenen Jolanda en ik simultaan aan dezelfde tekening. 

Elke 5 minuten een deelnemer

Terwijl iedereen in de meeting gewoon zijn gesprek voert, tekenen Jolanda en ik elke 5 minuten ongemerkt een leuke cartoon (met tekst!) van een deelnemer. Alle karikaturen worden bij elkaar getekend.

Iedereen kan meegenieten!

Bij het beeldbellen heeft ieder een eigen venster. In ons venster, het venster van de cartoonisten, zie je de tekening ontstaan, met af en toe de sneltekenaars staand tussen de cartoons. Als deelnemer kun je ons venster vergroten om het tekenproces zo beter te kunnen volgen. Na afloop kan iedereen de tekening van zichzelf en die van de groep ontvangen.

eindresultaat van de groeps karikatuur getekend via zoom. Met 5 mensen met ieder een tekstballon.
Eindresultaat na een uur videobellen met 5 mensen (+ de tekenaars)

Live visueel verslag leggen en presentaties

Geef je een presentatie via beeldbellen? Dan kunnen wij deze live illustreren! De presentatie nemen we van te voren door en we bedenken in overleg met jou heldere eenvoudige beelden, grappige cartoons en pakkende teksten om zo het verhaal live te visualiseren. Niet met een vooraf opgenomen schetsend handje, maar je ziet het ons echt live tekenen.

We gebruiken daarbij de simultaan tekentechniek waarbij Jolanda en ik tegelijkertijd aan dezelfde tekening kunnen werken. Jolanda schrijft de teksten, tekent pijlen en symbolen, terwijl ik de tekeningen maak. Tijdens de presentatie zelf illustreren we live het hele verhaal.

Heb je interesse, of wil je vrijblijvend een offerte, of alleen even sparren over wat er mogelijk is? Stuur ons een appje of een e-mail.

Meer info op http://www.zoom-artist.com