De Cartoonfabriek

 Hand toont karikatuur op bierviltje met kleur stift en ecoline gemaakt door de cartoonfabriek

De Cartoonfabriek.

Als je een hele leuke act zoekt voor op je evenement, en je wil iedereen iets mee geven. Wij  maken in teamverband in razend tempo portretjes. Elke 2 minuten rolt er een tekening van de lopende band. Digitaal, of… op een bierviltje!


Hier een filmpje waarop we karikaturen op Bierviltjes tekenen
Hieronder een filmpje waarop we karikaturen op iPad Pro tekenen


Digitaal.

Mijn assistent sneltekenaar en ik hebben elk een digitaal tekentablet waarop we werken. De eerste sneltekenaar tekent de lijnen, drukt op de  knop en de cartoon verschijnt bij de tweede tekenaar op het scherm die er kleur en details aan toevoegt.  We nemen we een groot scherm voor je mee,zodat je publiek alles live kan volgen. De cartoon is digitaal. Je kunt hem op verschillende manieren ontvangen.

 Een fotoprint, (kan  ter plekke ingelijst), een button, een Facebook post, een e-mail. We passen desgewenst stijl en achtgergrond aan aan jouw sfeer of bedrijf. Ook kunnen de gezichten op een voorgetekend lijfje (template) gezet worden. Op een groot scherm dat achter ons staat kun je beide tekeningen live volgen.

2 sneltekenaars tekenen digitaal op een tablet, iPad pro en surface een karikatuur van een man. Op een grote monitor kun je meekijken

Iedereen samen op een tekening.

Op een avond kan De Cartoonfabriek het hele feest samen op 1 cartoon zetten. Op 2 iPads wordt in 4 of 5 uur tijd iedereen op de bruiloft of verjaardag samen afgebeeld.


 

Bierviltjes

De cartoon fabriek met bierviltjes.  Met markers, pen en ecoline tekenen we goed gelijkende cartoontjes in kleur.   Met ieder een eigen ezeltje staan we naast elkaar te tekenen. De  ene sneltekenaar tekent lijnen. Het model stapt naar de volgende assistent artiest die daar het viltje met markers en ecoline inkleurt. Een superleuk resultaat.  (Zie bovenstaande video)

iedere karikatyuurtekenaar staat achter zijn eigen schildersezel en maakt een cartoon op een bierviltje

 Solin en Radboud tekenen in teamverband karikaturen in kleur op bierviltjes

Sneltekenaars

Samen zijn we dubbel zo snel. 2 minuten voor de lijncartoon, even doorschuiven en 2 minuten voor de kleur. We werken dus steeds aan 2 cartoons tegelijkertijd. Zo kunnen we in 4 uur tijd wel 100 cartoons tekenen.

Overweeg je de cartoonfabriek te boeken en wil je  graag prijsinformatie en beschikbaarheid weten?  De cartoon fabriek is een goedkoop alternatief. We hanteren hele schappelijke prijzen.  Bel of mail me even.

Vrijblijvende offerte?